Kystvej 55, 6200 Aabenraa 7462 8985 4042 3346 asc@aabenraa-sejlclub.dk Man - søndag 9.00 - 10.00

Nyt fra Danske Tursejlere

Kære medlemsklub

Vi håber at jeres klub har haft et dejligt sejler-år med masser af gode oplevelser og aktiviteter. Her i Danske Tursejlere slutter vi året af med en god nyhed. Vi har nemlig etableret et samarbejde med Sejlerens magasin og FLID om en særudgave af Sejlerens til næste år – læs mere i vedhæftede pressemeddelelse.

Det nye år skydes i gang med spændende og lærerige foredrag og kurser til jeres medlemmer:

1. Foredrag om at tage på nye sejlereventyr
  2. Foredrag om elektroniske søkort
  3. SRC/VHF certifikat
  4. Kanalskipperbevis

Danske Tursejleres sekretariat holder lukket d. 23. december - d. 2. januar 2022, begge dage inklusiv. Vi ønsker jer en rigtig glædelig jul og et godt nytår, med ønsket om et begivenhedsrigt år i klubben, havnen og på vandet.