Kontoret

Telefon
Mobil
7462 8985
4042 3346
asc@aabenraa-sejlclub.dk

Åbningstider:

kl. 08.00 - 09:00
samt
kl. 15.00 - 16.00


Her kan du logge ind på medlemsdatabasen, hvor du kan vedligeholde oplysninger om dig selv, samt se dit økonomiske mellemværende med klubben.

Nyheder fra minbaad.dk

Feed ikke fundet.

Har du tilmeldt ASC til Betalingsservice?

Hvis ikke, så følger her en opfordring til at gøre det snarest.

På grund af stadigt stigende omkostninger til administration m.v., har bestyrelsen besluttet, at medlemmer, som ikke er tilmeldt automatisk betaling via Betalingsservice, skal pålægges gebyr, til dækning af disse omkostninger.

Baggrunden for beslutningen er, at sejlklubben udsender opkrævninger af kontingent og pladsleje m.v. via Betalingsservice, som inddriver pengene via den månedlige Betalingsservice-oversigt, hvilket dels er et prisbilligt alternativ til mere manuelle former for opkrævning og betaling, dels medvirker til at sikre, at alle betaler det korrekte beløb til rette tid.

Som led i aftalen med Betalingsservice, får medlemmer, der ikke er tilmeldt automatisk betaling, en opkrævning tilsendt pr. brev fra Betalingsservice, hvilket (naturligt nok) pålægger klubben større omkostninger end førnævnte automatiske opkrævning og betaling.

Hvis du ikke allerede er tilmeldt Betalingsservice, kan du let undgå at blive opkrævet dette gebyr. Nemlig ved snarest belejligt, og senest medio april at tilmelde dine betalinger til ASC til Betalingsservice, hvilket kan ske via linket "Betalingsservice" nederst til højre ... eller ved at kontakte din bank.

Du skal ved tilmelding angive dit cpr.nr. og bankkontonummer samt dit Medlem-ID-nr., samt PBS-nr.: 01100963 og Deb.grp.nr.:  1

310

pbs For at sikre hurtig og effektiv betaling, og for at undgå rykkerskrivelser og rykkergebyrer, anbefales det alle medlemmer, at tilmelde sig betalinger via Betalingsservice.

 

Endnu ikke medlem?
Så besøg tilmeldingssiden "Medlem af ASC"