For tilmelding til juniorsejlads skal du udfylde og indbetale ved at vælge holdet "Juniorsejler" på nedenstående oversigt.  Derved bliver du meldt ind som junior-medlem af Aabenraa Sejl Club og får tildelt et medlemsnummer.

Hvis du ikke har din egen jolle, men har brug for at leje en jolle, kan dette også gøres ved at vælge en af de nedenstående jolletyper.  Dette kan du først gøre, når du har tilmeldt dig holdet "Juniorsejler", som ovenfor beskrevet - og du skal bruge din adgangskode, som systemet tildeler dig, når du tilmelder dig.

Første gang du "logger ind" for at leje en jolle, kende du nok ikke denne kode, som systemet har tildelt dig, men så må du blot klikke på "glemt adgangskode" i login-billedet.

Betingelser:

For at kunne deltage som juniorsejler og leje jolle m.v. skal du være under 25 år gammel.

Nedenstående tilmelding med tilknyttet betaling skal være gennemført inden starten på sæsonens første sejlads og i øvrigt gælder de betingelser, som er aftalt med din træner og formanden for juniorudvalget.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller kommentarer er du naturligvis velkommen til at kontakte os, meget gerne på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., ellers henviser vi til kontaktoplysningerne her.

Databeskyttelse:

Med hensyn til Aabenraa Sejl Clubs håndtering af dine medlemsdata, henvises til siden "Privatlivspolitik", der beskriver grundlaget for klubbens persondatahåndtering.

Bemærk Handelsbetingelserne