Sejlerskolen i ASC disponerer over 2 stk J-80 både "Dr. Gonzo" & "Kiboko

Spiler

Fakta om J-80:
Længde 8,0m og bredde 2,15m. Vægt 1.315kg

J/80 er en moderne, enkel og meget hurtig alsidig sejlbåd. Klassereglerne er "strictly one-design" og giver en enkel og let tilgængelig klassebåd. Det er kun tilladt med et nyt stel sejl om året. J/80's dimensioner er 8 m x 2,5 m. Deplacementet er 1315 kg hvoraf 48% er placeret i kølen, hvilket giver en meget "stiv" og sødygtig båd som er enkel at sejle, og trods det relativt store sejlareal let at sejle selv i hård vind. Båden kan trailes efter en større bil.

Båden har et helt enkelt dækslayout, et stort arbejdsvenligt cockpit og selve gennakkeren er ganske nem at håndtere, hvilket gør J/80´eren til en drøm at sejle, såvel for nybegynderen og den meget erfarne sejler.

Sejlgardaroben er begrænset til et storsejl i Dacron, en rulle fok i Mylar eller Dacron og en gennaker. Storsejl og rulle-fokken sidder på bommer og på forstaget - så man kan være klar til at sejle på 5 minutter - helt enkelt !

eventforside

Kommunikation, Samarbejde & Trivsel

En frisk mulighed …

Har din virksomhed brug for ny energi og motivation, øget trivsel og sammenhold eller styrke kunderelationer?

Din virksomhed har nu mulighed for at skabe et unikt univers internt som eksternt, for jeres kunder og medarbejdere, med kapsejladsbådene som omdrejningspunkt.

Attachments:
Download this file (Eventsejlads2016.pdf)Eventsejladser 2016[ ]698 kB2016-04-24 16:56

J80 2017

Hvem kan deltage?

Grundlaget for ASC's sejlerskole er at tilbyde undervisning for voksne nybegyndere dvs. sejlere helt uden erfaring, der ønsker at lære at sejle og manøvrere en sejlbåd.

(Sejlerskolen underviser ikke børn og unge, men klubben har en aktiv juniorafdeling - Juniorsejler, så har vi også en aktiv junior-afdeling, det kan du finde mere information om her)

ASC´s sejlerskole for voksne har flere tilbud

Niveau 1: - henvender sig til begynderen med fokus på den grundlæggende viden og håndtering af en sejlbåd samt kendskab til vind og vejr og sikkerheds til søs.

Niveau 2 - er rettet mod den lidt mere erfarne sejler, eller sejlere der har fuldført Niveau 1. Ved afslutningen af Niveau 2 er der mulighed for at gå op til prøve i den praktiske del til Duelighedsbeviset.

Kapsejlads - er et tilbud til øvede sejlere der enten gerne vil lære at sejle kapsejlads, alternativt sejlere med kapsejladserfaring, som gerne vil sejle kapsejlads med andre i en moderne sportsbåd med gennakker Fokus er her på bådoptimering og trim, kapsejladsteknik og samarbejde.

Bro-FSejlerskolebådene ligger samlet ved enden af bro F, der er den sydligste bro.

Lektioner

Der sejles 1 gang pr. uge - mandag, tirsdag, onsdag og torsdag med start kl. 18.00 og slut ca. kl. 20.00. Der sejles i perioden fra ca. 1. maj til slut september – og der holdes sommerferie i 4 uger (ferieperioden aftales nærmere på de enkelte hold)

Det tilstræbes, at holdene sammensættes således, at eleverne har nogenlunde samme baggrund.

Undervisningen foregår i klubbens to i J80 både - en moderne sportsbåd med et stort og funktionelt cockpit. Udover instruktøren er der plads til 4 elever på hver båd

Kapsejladsholdene sejler hele sæsonen på tirsdage eller torsdage.

Priser

Prisen for en sæson inkluderer et medlemskab af klubben, praktisk undervisning, kursusmaterialer og praktisk prøve til Duelighedsbeviset - dog ikke gebyr til Søfartsstyrelsen.

Godkendte redningsveste kan stilles til rådighed.

Som deltager i kapsejlads omfatter prisen et medlemskab af klubben, kapsejladsgebyr og kapsejladsbog.

For priser henvises til Takstbladet og/eller Tilmeldingssiden.

Hvis du har spørgsmål, så kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., eller se siden "kontakt"

J-80 udvalget og andre frivilige har arbejdet hårdt med at skaffe de to J-80ere som blev taget i brug i 2014. Der er også lavet et udkast til en flot folder, der  bærer denne forside:

j-80_annonce_udkast

Finn Madsen (formand)
Primært Folkebåd og H-båd
Fedder Wiesel
Primært J-80'er

Instruktører

sren bladt Jens Christian Clausen torsten havemann
Søren Bladt Jens Christian Clausen Torsten Havemann
Dr. Gonzo (J-80) Dr. Gonzo (J-80) Dr. Gonzo (J-80)
  Mandag Tirsdag
tlf 2191 8929 tlf 4014 1256 tlf 5073 1069
kl. 18-20 kl. 18-20 kl. 18-20
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

fedder wiesel jesper steenholdt Keld Jørgensen
Fedder Wiesel Jesper Steenholdt Keld Jørgensen
Kiboko (J-80) Uffe (Folkebåd) Dr. Gonzo (J-80)
Tir./Tor. Mandag  Mandag