Hvis du køber ny båd:

I forbindelse med køb af ny båd, især en større båd, vil det være en god ide at kontakte havnekontoret, da det er begrænset hvor mange brede pladser vi råder over. 

Det samme gælder,hvis man ligger med to både. Det skal meddeles havnekontoret, så det kan blive registreret og afregnet korrekt.

Betaling af Diesel.

Der er monteret nyt betalingssystem ved dieselstanderen. Der skal betales med kort, som kan købes i Cash-Loader eller på havnekontoret. Det gamle system kan ikke længere benyttes

Vigtigt: Når kortet sættes i automaten, bliver der automatisk trukket for den første liter. Så når kortet er sat i, så lad det sidde i, til tankningen er færdig


1. Enhver bådejer er ansvarlig for sit stativ
2. Alle bådstativer skal godkendes af havneudvalget
3. Havneudvalgets godkendelse må ikke forveksles med forsikringens krav.
4. Bådstativer skal anbringes på de anviste pladser inden optagning.
5. Bådstativer skal fjernes straks efter søsætning.
6. Kun stativer der kan klappes sammen og stables kan sommer
    opbevares på Aabenraa Sejl Clubs område (se punkt 7)
7. Kun vogne og stativer, der den 9. december 1998 var i brud og
   var placeret på Aabenraa Sejl Clubs område ved Kystvej, kan
   fremover sommeropbevares på Aabenraa Sejl Clubs areal ved Kystvej.

  På generalforsamlingen den 9. december 1998 blev det besluttet, at havneudvalgets opstramning af regulativet vedrørende sommeropbevaring af stativer, der ikke kunne stables samt vogne, skulle trækkes tilbage. 
  Konsekvensen af beslutningen er, at de vogne og stativer, der var på Aabenraa Sejl Clubs areal ved Kystvej den 9. december 1998, også fremover kan sommeropbevares på Aabenraa Sejl Clubs havneareal.

Ovenstående regulativ er gældende fra den 9. december 1998.

Som mange af medlemmerne sikkert har opdaget, er de gamle kodenumre efterhånden blevet slidt op, så derfor vil vi fremover skifte koderne 1 gang om måneden. En anden ændring er også, at der er sat kodelås på klubhuset således at vore gæster kan komme ind og benytte vore faciliteter, såsom TV, komfur og opvask. Alt kan dog stadig åbnes med vores klubnøgle, ligeledes vores bagagevogne.

Har man ikke en sådan nøgle endnu, kan den købes på havnekontoret for 300,00 kr.