Klubbens "hoffotograf" Kaj Verner har venligst stillet de billeder til rådighed for hjemmesiden, som han tog på dagen i lørdags.

Se billederne fra dette link:  pbase.com/kvsdk/asc17

Havnekontoret bestyres af:

Havnemester:
Jens Jacob Sørensen

Havneassistent:
Krista Weber

ÅBNINGSTIDER /OFFNUNGSZEITEN / OPENING HOURS

i oktober

mandag til fredag

kl. 08.00 til kl. 09.30

lørdag og søndag

kl. 8.00 til 9.00

Havnemester kan kontaktes på tlf.: 40 42 33 46

STRØMFORBRUG VINTER 2016/17

Vinterliggere samt både der ligger på land, der bruger strøm, skal afregne strømforbruget.

Der skal på disse både være installeret en bimåler.

Forbruget for vinteren 2016/17 aflæses og afleveres til havnekontoret enten pr. mail eller pr. brev senest den 30. april 2017

Havnekontoret

Opråb

Har du tid og lyst til at være med til at støtte op om lidt mere samvær i klubben ?

Vi er nogle seniorer som vil forsøge at mødes til en hyggesnak.

Første gang torsdag den 19. september kl. 09:00 i Sejlerstuen/ASC.

I forbindelse med vores snak nyder vi et rundstykke, kaffe og "en lille en"

Ja, hvad kan man ikke få for 10 kr.

Vi ses i Sejlerstuen!

Oplysning om Havnen

Vi har nu forhåbentligt haft besøg af NBC marine for sidste gang, i forbindelse med problemerne omkring pælestumper i vandet.

Der er blevet fjernet ca. 100 pælestumper.

En del af dem var pæle som skulle være fjernet i forbindelse med bygning af havnen.

De fleste var pælestumper som stammer fra gamle dage, som ikke var med iudskrivning af projektet, da vi ikke vidste hvor mange der var.

Det viste sig der var mange, men nu er de væk.

Vi ved det har taget lidt tid, og at flere medlemmer synes det er for dårligt.  Dertil vil jeg blot sige, at en maskine går i stykker og er svær at få  repareret, og at det medfører at dykkerne er i gang med andre ting, det kan hverken vi eller NBC marine gøre ret meget ved.

Så det synes jeg ikke, de der har skældt vores havnekontor ud, kan være bekendt.

Dermed sætter vi punktum for sagen pælestumper.

God sommer

Mogens Kirkelund

næstformand

TrygFonden har givet Aabenraa Sejl Club en hjertestarter.

tf_logo_stotte

Hvert år bliver 3500 mennesker i Danmark ramt af hjertestop uden for hospitalerne, men kun ca. 10 procent overlever. De minutter, der går, fra et menneske falder om med hjertestop, til ambulancen kommer, er de mest kritiske, og den mest effektive behandling mod hjertestop er et elektrisk stød til hjertet. Donationen af hjertestarteren til Aabenraa Sejl Club er en del af TrygFondens indsats for at forbedre danskernes adgang og kendskab til hjertestartere.

De nyeste tal fra Dansk Hjertestopregister viser, at 44 procent af dem, som falder om med hjertestop, får hjertelungeredning af vidner, før ambulancen ankommer. Men det er kun i meget få tilfælde, at vidner anvender en hjertestarter,« siger Grethe Thomas, projektchef for TrygFonden Akutindsatser. Med hjertestarteren fra TrygFonden følger også et kursus, hvor 12 af klubbens medlemmer bliver uddannet i hjertelungeredning, og i hvordan man bruger hjertestarteren.

Den mest effektive behandling ved hjertestop er stød med en hjertestarter. Derfor er det vigtigt, at hjertestarterne bliver hængt op over hele landet, så der er størst mulig chance for, at der er en i nærheden, når der sker hjertestop. Når man ringer 112 er det sundhedsfaglige personale klar til at guide den pårørende igennem forløbet, så danskerne skal ikke være bange for at bruge hjertestarterne, den kan nemlig ikke betjenes forkert,« siger Grethe Thomas.

Sejlklubbens hjertestarter hænges op på nordsiden af klubhuset, hvor den er tilgængelig hele døgnet.

hjertestarter