Som det vel er de fleste bekendt, har Aabenraa Sejl Club en vagtordning, hvor bådejere, der har deres båd på vinteroplagspladsen eller fortøjet ved broerne på Kystvej, på skift går vagt ved bådene i vinterperioden.

Havnens personale fordeler vinterens uger mellem de berørte bådejere, og meddelelse om fordeling af vagttjeneste bliver udsendt til de berørte medlemmer i starten af november.

Som vedtaget på generalforsamlingen i december 2015 er det muligt at frikøbe sig fra denne vagttjeneste, og overlade sine vagter til et professionelt vagtselskab.

Idet ASC varetager kontakten til vagtselskabet er det muligt for medlemmer, som ellers i øvrigt skulle have deltaget i vagttjenesten, at frikøbe sig fra tjenesten ved at tilkøbe/tilmelde sig nedenstående.  Det er vigtigt at holde sig for øje, at tilmelding skal ske inden den nedenfor fastsatte dato - af hensyn til aftalen med vagtselskabet og fastlæggelsen af vagttjenesten for de medlemmer, som ønsker at udføre opgaven selv.

Klubbens "hoffotograf" Kaj Verner har venligst stillet de billeder til rådighed for hjemmesiden, som han tog på dagen i lørdags.

Se billederne fra dette link:  pbase.com/kvsdk/asc17

I forbindelse med ombygningen af vores havn i 2012, hvor vi fik nye flydebroer, blev der etableret et antal nye bådpladser. Hvis du står og mangler plads til din båd er du derfor så heldig at du kan få en sådan i en pragtfuld havn i bunden af den skønne Aabenraa fjord i Sønderjylland. Hvis du er interesseret kan du se vores takstblad her, og vores havnepersonale vil altid gerne svare på spørgsmål.  Anmodning om optagelse som medlem af klubben kan ske fra siden "indmeldelse"

Klubben har masser af aktiviteter, herunder Sejlerskole (for voksne), en aktiv junior-afdeling, kapsejlads hver torsdag og meget meget mere - se her på hjemmesiden for mere information.

Nye broer

Havnekontoret bestyres af:

Havnemester:
Jens Jacob Sørensen

Havneassistent:
Krista Weber

ÅBNINGSTIDER /OFFNUNGSZEITEN / OPENING HOURS

i oktober

mandag til fredag

kl. 08.00 til kl. 09.30

lørdag og søndag

kl. 8.00 til 9.00

Havnemester kan kontaktes på tlf.: 40 42 33 46

STRØMFORBRUG VINTER 2016/17

Vinterliggere samt både der ligger på land, der bruger strøm, skal afregne strømforbruget.

Der skal på disse både være installeret en bimåler.

Forbruget for vinteren 2016/17 aflæses og afleveres til havnekontoret enten pr. mail eller pr. brev senest den 30. april 2017

Havnekontoret

Opråb

Har du tid og lyst til at være med til at støtte op om lidt mere samvær i klubben ?

Vi er nogle seniorer som vil forsøge at mødes til en hyggesnak.

Første gang torsdag den 19. september kl. 09:00 i Sejlerstuen/ASC.

I forbindelse med vores snak nyder vi et rundstykke, kaffe og "en lille en"

Ja, hvad kan man ikke få for 10 kr.

Vi ses i Sejlerstuen!