NielsBoysenMedlem af sejlklubben gennem 38 år, Niels Boysen, har påtaget sig opgaven at blive vores nye Havnemester.

Niels er gift med Lisbeth og har to døtre. Deres sejlbåden vil nu blive brugt som ”sommerhus” fremadrettet. Niels er bekendt med de fleste af klubbens faciliteter.  Niels starter sit job i ASC med krancertifikat-kursus, som begynder den 29. januar 2018.

Tillykke og velkommen til Niels. Vi glæder os til at møde dig i dit nye job.
Niels glæder sig til at møde vores medlemmer og gæster.

Bestyrelsen

Klubbens "hoffotograf" Kaj Verner har venligst stillet de billeder til rådighed for hjemmesiden, som han tog på dagen i lørdags.

Se billederne fra dette link:  pbase.com/kvsdk/asc17

I forbindelse med ombygningen af vores havn i 2012, hvor vi fik nye flydebroer, blev der etableret et antal nye bådpladser. Hvis du står og mangler plads til din båd er du derfor så heldig at du kan få en sådan i en pragtfuld havn i bunden af den skønne Aabenraa fjord i Sønderjylland. Hvis du er interesseret kan du se vores takstblad her, og vores havnepersonale vil altid gerne svare på spørgsmål.  Anmodning om optagelse som medlem af klubben kan ske fra siden "indmeldelse"

Klubben har masser af aktiviteter, herunder Sejlerskole (for voksne), en aktiv junior-afdeling, kapsejlads hver torsdag og meget meget mere - se her på hjemmesiden for mere information.

Nye broer

Havnekontoret bestyres af:

Havnemester:
Jens Jacob Sørensen

Havneassistent:
Krista Weber

ÅBNINGSTIDER /OFFNUNGSZEITEN / OPENING HOURS

i oktober

mandag til fredag

kl. 08.00 til kl. 09.30

lørdag og søndag

kl. 8.00 til 9.00

Havnemester kan kontaktes på tlf.: 40 42 33 46

STRØMFORBRUG VINTER 2016/17

Vinterliggere samt både der ligger på land, der bruger strøm, skal afregne strømforbruget.

Der skal på disse både være installeret en bimåler.

Forbruget for vinteren 2016/17 aflæses og afleveres til havnekontoret enten pr. mail eller pr. brev senest den 30. april 2017

Havnekontoret

Opråb

Har du tid og lyst til at være med til at støtte op om lidt mere samvær i klubben ?

Vi er nogle seniorer som vil forsøge at mødes til en hyggesnak.

Første gang torsdag den 19. september kl. 09:00 i Sejlerstuen/ASC.

I forbindelse med vores snak nyder vi et rundstykke, kaffe og "en lille en"

Ja, hvad kan man ikke få for 10 kr.

Vi ses i Sejlerstuen!