Kontoret

Telefon
Mobil
Fax
7462 8985
4042 3346
7463 1211
havnemester@aabenraa-sejlclub.dk

Åbningstider:
mandag til fredag
08.00 - 09.30


Der blev pudset og plejet, malet, lagt fliser, rengjort, ryddet op, flyttet borde, lagt slanger ud, repareret og udskiftet træværk, ordnet legeplads og.. Ja se billederne, de taler for sig selv.

Ca. 30 medlemmer mødte op for at være med til og bidrage til forårets første arbejdslørdag den 25. marts. Vi fik en rigtig hyggelig dag på havnen med masser af hygge og snak i tilgift til det fælles udførte arbejde.

Forplejningen var på vanlig vis på plads med fælles morgenbord, lidt løbende servering i løbet af formiddagen. Og ikke at glemme den traditionelle aspargessuppe til middag. Eftermiddagskaffe med kag og kringle.

Havneudvalget vil gerne takke alle deltagere for leveret indsats. Spisestedet Messen får tak for kringle. Krista og Jens Jakob havde lagt meget i de forberedende og planlæggende aktiviteter, foruden det store overblik hen over lørdagen. Tak for det.

Skulle du få lyst eller ærgre dig over at du ikke var med. Så er der endnu en mulighed lørdag den 29. april kl. 08.30. I tilgift vil der være standerhejsning kl.14. Se opslag på hjemmesiden

HU DAG