Tilstede: Søren, Jens, Sonja, Finn, Lis og Kurt.

• Velkomst
    Søren bød velkommen til mødet.
  • Godkendelse af referat
  • Referatet godkendt. Vi aftaler følgende procedure: Referatet fremsendes snarest muligt, det kommenteres, inden 4 hverdage. Evt. revideret referat godkendes inden 4 hverdage, hvorefter det sendes til udvalget og til klubbens hjemmeside (Carsten)
  • Skal vi være flere i udvalget
  • Helle og Thomas har meldt fra, vi vil gerne suppleres med 1 medlem. Alle går i tænkeboks for at finde egnet kandidat.
  • Møde med Aabenraa Kommune, Ane og Thomas
  • Jens og Søren har holdt møde. Vi er lovet 15.000 kr. til arrangementet i 2018. Beløbet er bevilget
  • Møde med Thomas Bjørn-Lüthi om hvordan skaffer vi penge den 15. november
  • Udvalget mødes med Thomas kl. 19.00 i ASC Søren sender mail til udvalget med det reviderede regnskab