Udskriv

For tilmelding skal du udfylde og indbetale ved at vælge et hold på nedenstående oversigt.

Derudover skal du sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller henvende dig til havnekontoret med oplysninger om dit navn og din adresse samt telefonnr. Derudover vil vi også gerne have følgende oplysninger:

Hvis du i forvejen er medlem af ASC bedes du oplyse dit medlemsnummer.

Betingelser:

Nedenstående tilmelding med tilknyttet betaling skal være gennemført inden starten på sæsonens første sejlads.

Hvis det hold, som du tilmelder dig, imod forventning ikke skulle kunne oprettes, eller hvis der i øvrigt skulle komme hindringer i vejen for din deltagelse i årets sejladser, vil vi refundere det indbetalte deltagergebyr.  Dette uanset, at de handelsbetingelser, der er tilknyttet nedenstående indbetaling, fortæller noget andet.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller kommentarer er du naturligvis velkommen til at kontakte os, meget gerne på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., ellers henviser vi til kontaktoplysningerne her.

Databeskyttelse:

Med hensyn til Aabenraa Sejl Clubs håndtering af dine medlemsdata, henvises til siden "Privatlivspolitik", der beskriver grundlaget for klubbens persondatahåndtering.

 

Bemærk Handelsbetingelserne