til 1. februar 2018 eller senere

ASC består af ca. 450 medlemmer. Vi har en meget velfungerende havn med velfungerende bådebroer, klubhus og autocamperplads med dertilhørende faciliteter.

Vi søger en konstruktiv og selvstændig person med overblik for den daglige drift. Klubbens fysiske værdier skal vedligeholdes og fremtidens investeringer skal implementeres. Vores gæster og medlemmer skal føle sig velkomne. Der skal foretages søsætning og optagning af både (uddannelse til krancertifikat aftales).

Vi forventer at du glæder dig til dagens opgaver, hvor godt samarbejde med vores gæster, medlemmer og de forskellige udvalg er af stor betydning. Du skal kunne planlægge, lytte og kommunikere med evner til at prioritere hverdagen. Du skal være serviceorienteret og kunne holde mange bolde i luften.

Arbejdstider:

Havnemesterens opgaver er meget specielle da der ikke bliver meget sommerferie. Vores mange gæster skal føle sig velkomne. Afspadsering finder sted hen over vinteren efter aftale.

Ansøgningsfristen er mandag den 27. november 2017 til
ASC, Kystvej 55, 6200 Aabenraa Mærket ”Ansøgning”

pbs For at sikre hurtig og effektiv betaling, og for at undgå rykkerskrivelser og rykkergebyrer, anbefales det alle medlemmer, at tilmelde sig betalinger via Betalingsservice.

Endnu ikke medlem?
Så besøg tilmeldingssiden "Medlem af ASC"