kl. 08.00 - 09:00

kl. 15:00 - 16:00

Nyheder fra minbaad.dk

Feed ikke fundet.

FLID er blevet kontaktet af Professor Jens Lauritsen, Ulykkes Analyse Gruppen på Odense Universitetshospital. Gruppen vil gerne finde ud af, hvorfor der er kommet flere brande i både, og hvorfor en relativ stor andel af brandene sker i havnene.

FLID har kigget ind i undersøgelsen, og vil gerne sende opfordringen til at besvare spørgeskemaet fra Ulykkes Analyse Gruppen ved Odense Universitets Hospital videre.

Alle der har en båd opfordres til at besvare spørgeskemaet – herunder også ansatte i havnen, havnebestyrelsesmedlemmer samt andre brugere af havnen.

Det er en seriøs undersøgelse, som også kan vise havnene, hvordan vi i endnu højere grad kan forebygge brande, og hvordan vi kan reagere hurtigt, hvis en brand opstår.

Spørgeskemaet kan nås i dette link.  Spørgsmålene kan besvares på 5-10 minutter.

Svarfrist på spørgeskemaet er 15. september. Skulle man ikke lige nå det, behandles senere indsendte svar til sidst i undersøgelsen.

Når resultaterne foreligger i oktober/november 2020, vil FLID offentliggøre dem, og overvejer desuden, hvordan øget opmærksomhed på brande kan indgå i Sikker Havn konceptet, der udvikles nu, og frem til sommeren 2021.

Attachments:
Download this file (Brandsikkerhed_Jens_Lauritsen.pdf)Invitation spørgeundersøgelse[Ulykkes Analyse Gruppens invitation til spørgeundersøgelsen]661 kB2020-09-02 19:19

pbs For at sikre hurtig og effektiv betaling, og for at undgå rykkerskrivelser og rykkergebyrer, anbefales det alle medlemmer, at tilmelde sig betalinger via Betalingsservice.

Endnu ikke medlem?
Så besøg tilmeldingssiden "Medlem af ASC"