skolebaad

Hvem kan deltage?

ASC's sejlerskole er for voksne, der ønsker at lære at sejle og manøvrere en sejlbåd.
Den er også for sejlere, der har lidt erfaring, men ønsker at få noget mere rutine og sikkerhed.

Hvis du er - eller ønsker at blive - Juniorsejler, så har vi også en aktiv junior-afdeling, det kan du finde mere information om her.

ASC´s sejlerskole er opdelt i to Niveauer

Niveau 1 som henvender sig til begynderen med fokus på håndtering af en sejlbåd, kendskab til vind og vejr og sikkerheds til søs. Læs mere om niveau 1 her.

Niveau 2 er rette mod den lidt erfarne sejler, der ønsker at lære at sejle kapsejlads i en moderne sportsbåd med genakker sejlads. Fokus er her på bådoptimering og trim, kapsejladsteknik og team samarbejde. Læs mere om niveau 2 her.

Fælles for begge niveauer er at sejlerkurserne henvender sig til voksne kursister, der har begrænset eller intet kendskab til sejlads, men som ønsker at blive i stand til at sejle selv og at deltage aktivt sammen med andre sejlere. Alle Sejlerskolebåde ligger således samlet ved enden af bro F, der er den sydligste bro.

alf

Lektioner

Der sejles 1 gang pr. uge - mandag, tirsdag, onsdag og torsdag med start kl. 18.00 og slut ca. kl 20.00. Der sejles i perioden fra ca. 1. maj til slut september - der holdes sommerferie i hele juli måned(aftales nærmere med den enkelte instruktør).

På Niveau 1 hold er der 3 eller 4 elever og 1 instruktør og på Niveau 2 hold er der 4 elever og 1 instruktør. Det tilstræbes, at holdene sammensættes således, at eleverne har nogenlunde samme baggrund.

 

Sejlerskole Niveau 1 (Folkebåd og H-båd) omfatter medlemskab, praktisk undervisning, kursusmaterialer og praktisk prøve til Duelighedsbeviset - dog ikke gebyr til Søfartsstyrelsen.

Sejlerskole Niveau 1 (J-80) omfatter medlemskab, praktisk undervisning, kursusmaterialer og praktisk prøve til Duelighedsbeviset - dog ikke gebyr til Søfartsstyrelsen.

Sejlerskole Niveau 2 (J-80) omfatter medlemskab, praktisk sejlads, kapsejladsgebyr og kapsejladsbog.

For priser henvises til Takstbladet og/eller Tilmeldingssiden.

Godkendte redningsveste kan stilles til rådighed.

 

Hvis du har spørgsmål, så kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., eller se siden "kontakt"

pbs For at sikre hurtig og effektiv betaling, og for at undgå rykkerskrivelser og rykkergebyrer, anbefales det alle medlemmer, at tilmelde sig betalinger via Betalingsservice.

 

Endnu ikke medlem?
Så besøg tilmeldingssiden "Medlem af ASC"