og

Weekend:

Indbetalte beløb kan som udgangspunkt ikke refunderes, med mindre andet er anført i beskrivelsen om den enkelte aktivitet. Indbetalte beløb refunderes kun i særlige tilfælde, og kun efter aftale med den ansvarlige leder.

I tilfælde af, at oprettede hold må opgives eller aflyses, refunderes indbetalte beløb efter aftale med den ansvarlige leder.

Der modtages betaling fra flg. korttyper: Dankort, MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron og JCB.

pbs For at sikre hurtig og effektiv betaling, og for at undgå rykkerskrivelser og rykkergebyrer, anbefales det alle medlemmer, at tilmelde sig betalinger via Betalingsservice.

Endnu ikke medlem?
Så besøg tilmeldingssiden "Medlem af ASC"